Ny samarbeidspartner i Harstad

30. mars 2023

vinter entrepenør

Sea-Service er spesialisert innen bygging og rehabilitering av kaier, sjømerker og maritim infrastruktur og er lokalisert i Trondheim. Vinter Entreprenør leverer grunnarbeid, microtrenching og undervannsoppdrag hovedsakelig til havbruksnæringen, fiber-, tele- og energiselskaper samt havnemyndighetene i Harstad og omegn.  

Sea-Service har et solid fotfeste i Nord-Norge og har blant annet bygd hurtigbåtkaia i Harstad og cruisekai i Narvik. Sammen med Vinter Entreprenør vil vi styrke denne posisjonen ytterligere og kan tilby våre kunder en enda mer komplett leveranse.

– Begge firmaene innehar høy spesialkompetanse og er kjent for å levere kvalitet, noe jeg er overbevist om at vil gjenspeiles i fremtidige samarbeidsprosjekt, uttaler daglig leder i Vinter Entreprenør, Aleksander Viksund.

  • Sea-Service AS ble etablert i 2011 og forventer en omsetning på i overkant av 100 millioner i 2023. 
  • Vinter Entreprenør AS startet opp i 2006 og omsatte i 2022 for i overkant av 50 millioner.