Bli med på laget

Vil du være med å utvikle og bygge fremtidens kaier og annen maritim infrastruktur? Bli en del av vårt hyggelige, kompetente og offensive team!

I Sea-Service har vi en firmakultur som preges av pågangsmot, samhold og yrkesstolthet. Fundamentet for vår suksess evnen å være løsningsorientert, tenke nytt og gjennomføre gode og ubyråkratiske prosesser sammen med våre kunder.

Prosjekt­ledere, anleggs­arbeidere og fag­arbeidere

Sea-Service er i en spennende vekstfase og søker etter flere dyktige prosjektledere, anleggsledere og fagarbeidere.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med daglig leder Per Anders Brattgjerd på mobil +47 951 76 925 for en uforpliktende samtale.

Senior prosjektleder innen anlegg

Vi satser innen innovasjon og søker en senior prosjektleder med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi ser etter deg som har digital kompetanse og som ønsker å lede arbeidet med bærekraftig produksjon av morgendagens kaier og annen maritim infrastruktur .

I Sea-Service har vi stort fokus på FoU-arbeid som bidrar til redusert ressursbruk, mindre miljøbelastning og lavere klimagassutslipp.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med daglig leder Per Anders Brattgjerd på mobil +47 951 76 925 for en uforpliktende samtale.

Lærlinger betongarbeider

Bli lærling hos en arbeidsgiver som virkelig satser på fremtidens fagarbeidere! I Sea-Service ser vi på våre lærlinger som et viktig satsingsområde, de skal sikres en god og variert opplæring og er sentrale i virksomhetens rekrutteringsarbeid. 

Sea-Service er en godkjent lærebedrift som har inngått samarbeid med Midtnorsk Opplæring AS innen betongfaget.

Tåler du litt sjøsprøyt og kunne tenke deg å jobbe med maritime konstruksjoner? Ta gjerne kontakt med daglig leder Per Anders Brattgjerd på mobil +47 951 76 925 for en uforpliktende samtale.