Tjenester

Bygge i eller ved sjøen? Da er det oss i Sea-Service du skal snakke med. Kontinuerlig utvikling og årevis med erfaring har gitt oss en solid kunnskap om hva som kreves når når skal bygges i krevende maritime miljø. For å si det enkelt – havets enorme krefter er målestokken på vår kvalitet.

Maritime kontstruksjoner

Maritime konstruksjoner

Vi bygger og rehabiliterer alt av maritime konstruksjoner, slik som kaier, brygger, brokar og moloer. Avhengig av kundens ønsker bygger vi i betong, stål eller tre.

Vi tar oss av hele prosessen fra undersjøiske forundersøkelser og nødvendig grunnarbeid til ferdigstilling med belysning og sikkerhetsutstyr.

Sjø- og seilingsmerker

Vi har spesialkompetanse innen bygging og rehabilitering av sjø- og seilingsmerker av ulike typer. Med vår innovative teknologi og lange erfaring bidrar vi til å ivareta sikkerheten til sjøs på en trygg og effektiv måte.

Sjømerke
Målinger og grunnarbeid

Målinger og grunnarbeid

Vi leverer nøyaktig oppmåling og kartlegging av havbunn basert på hydroakustiske målinger og utfører alle oppgaver innen boring, utdypning, sprengning og peling.

Maritim infrastruktur

Den grønne bølgen gjelder også til havs. Vi leverer alt av infrastruktur i forbindelse med elektrifisering av maritime virksomheter som for eksempel havbruk og militære anlegg.

Maritim infrastruktur
Tillstandskontroll

Tilstands­kontroll

Våre erfarne inspektører utfører tilstandskontroll av alle typer kaianlegg med grundig dokumentasjon og forslag til tiltak og utbedringer.

Sjøtransport

Noen ganger er sjøveien den beste løsningen, andre ganger den eneste. Vi tilbyr transport av maskiner og utstyr for både private og bedriftskunder.

Sea-Service har også lang erfaring med ulike slepeoperasjoner og vi har det som skal til både av utstyr og personell for å utføre dette på en sikker og kosteffektiv måte.

Sjøtransport
Pullert

Tilleggsutstyr og deler

Vi har flere agenturer innen tilleggsutstyr og reservedeler til kaianlegg. Kontakt oss om du trenger fendere, leidere, sikkerhetsutstyr eller annet tilleggsutstyr. Vi leverer og monterer.

Sammen utvikler vi fremtidens maritime infrastruktur.