Ny kai på Borkenes

24. april 2023

Kai på Borkenes -Gruppefoto Sea-Service og Gåra Næringspark

Sea-Service er stolt leverandør av ny industrikai til Gåra Næringspark i Kvæfjord kommune. Næringsparken ligger i naturskjønne omgivelser i kommunesenteret Borkenes, med omlag 1400 innbyggere. Herfra er det bare rundt 2 mil til festspillbyen Harstad.

Kaien skal benyttes av Takstolfabrikken til lossing av material og takstoler fra båt, samt levering av for- og gjødsel til havbruksnæringen og Felleskjøpet. Daglig leder i Gåra Næringspark, Jan Edmund Håkonsen, ser også et fremtidig potensial for at kaien kan brukes av asfalt- og grusleverandører.

Daglig leder for Sea-Service, Peter Høvik, var til stede i forbindelse med overleveringen og gratulerte Gåra Næringspark med et moderne og solid anlegg, bygd med tanke på fremtidig vekst og utvikling.

Foto: Fra venstre daglig leder i Gåra Næringspark, Jan Edmund Håkonsen, daglig leder for Sea-Service, Peter Høvik og anleggsleder fra Sea-Service Viggo Larsen.